Zimski dodatki – vitaminska terapija za vaš motor

Se počutite utrujeni, letargični? Mogoče vas je prevladala zima, zato je prehlad na poti? Mnogi ljudje želijo zaužiti velike količine sadja in zelenjave za povečanje imunskega sistema in kot preventivni ukrep. To bi morali storiti tudi z motorjem vašega avtomobila, kjer imajo hladne temperature zelo negativen vpliv. Ne glede na to, ali svoje vozilo uporabljate vsak dan ali ga hranite pozimi, so naši zimski dodatki prava poslastica za vaš motor.

Super Diesel Additive

Dodatek, ki se uporablja skozi vse leto in ima odličen učinek pozimi. Super Diesel dodatek odstranjuje blato iz sistema za vbrizgavanje in zgorevalne komore ter preprečuje njegovo vračanje v sistem. Čist motor porabi manj goriva in zmanjša emisije. Dodatek vzdržuje vse sestavne dele dizelskega vbrizgavalnega sistema. Poveča cetansko število in izboljša zmogljivost dizelskega goriva. Super Diesel dodatek poskrbi za nemoteno delovanje motorjev, hkrati pa ohranja celoten sistem goriva pred korozijo in obrabo. Nenazadnje optimizira emisije izpušnih plinov in splošno zmogljivost.

Injection Cleaner

Vbrizgavanje vitaminov za bencinske motorje: Injection Cleaner odstranjuje odpadke z injektorjev, sesalnih ventilov, svečk in zgorevalne komore ter preprečuje, oblikovanje novih delcev. Skrbi za težave pri zagonu motorja in nemotenem delovanju. Poleg tega dodatek za gorivo vzdržuje vse sestavine v sistemu za gorivo. Poleg zaščite celotnega sistema za gorivo izboljšuje tudi odziv pri pospeševanju in stiskanju. Injection Cleaner optimizira emisije izpušnih plinov in popolno zmogljivost.

Diesel Flow Fit

Težave z dizelskim gorivom pozimi so dobro znane: dizel se zgosti. Vzrok za to je parafin, vosek, ki nastaja v dizlu. To se, razumljivo, poleti ne dogaja. Toda pri nizkih temperaturah vosek iz tekočega prehaja v trdno stanje. Kristalizira, kristali pa blokirajo filter goriva. V tem trenutku motor preneha prejemati gorivo in preneha delovati. Zato sprejmite ustrezne previdnostne ukrepe in poskrbite, da bo vaš motor ostal v formi – tudi pri izjemno nizkih temperaturah do -31 ° C (odvisno od kakovosti goriva). Dodatek zagotavlja obratovalne zmogljivosti nizkotemperaturnega dizelskega motorja. Vendar ne pozabite – optimalni učinek lahko dosežete le tako, da dodate dodatek v rezervoar, preden se začne zgostiti. Ne shranjujte Diesel Flow Fit v vozilu

mtx Carburettor Cleaner

V zimski sezoni je vitaminska terapija ključna tako za starejša vozila kot tudi za sodobno klasiko.

mtx Carburettor Cleaner izboljšuje delovanje motorja, ki preprečuje korozijo v zimskem premoru. Odstranjuje usedline v uplinjaču, ventilih in svečah ter v zgorevalni komori in tudi preprečuje njihovo vračanje. Uporaba čistila uplinjača prihrani gorivo. Ena stvar je še posebej pomembna za tiste, ki želijo pozimi voziti svoje klasične modele in moderne klasike: mtx Carburettor Cleaner omogoča preprečevanje zamrzovanja uplinjača.

Skladiščenje vozil

Če želite svoje vozilo hraniti pozimi, je pametno, da dodate dodatne “vitamine” tudi v tej situaciji. V ta namen so še posebej primerni naslednji izdelki:

Fuel Stabilizer

Pomembno področje uporabe Fuel Stabilizerja je zaščitni učinek klasičnih vozil, kabrioletov, motociklov, skuterjev, štirikolesnikov, kosilnikov in drugih dvotaktnih in štiritaktnih motorjev. Ščiti gorivo pred staranjem in oksidacijo. Preprečuje korozijo celotnega sidstema goriva.

Anti-Bacteria Diesel Additive

Če vlaga vstopi v gorivo, se bakterije lahko hitro širijo. Če vlaga ali bakterije vstopijo v vozilo skupaj s gorivom ali vodo in dosežejo stičišče med vodo in dizelskim gorivom, so življenjske razmere zanje idealne. Mikroorganizmi lahko preprečijo pretrganje celotnega motornega tokokroga. ““Diesel sludge ” in “Diesel pest” sta pogosto uporabljena za razlago tega pojava. Antibakterijski dizelski dodatek je zelo učinkovit biocid, ki ponuja širok spekter delovanja proti bakterijam, vlagi in gobam. Sestava biocidov ne povzroča jedkih produktov in jih je odobrila večina proizvajalcev vozil. Odličen za uporabo pri dizelskih vozilih, ki so dalj časa neaktivna, kot so avtodomi, osebna vozila, mehanizacija, komercialna vozila, rezervoarji za skladiščenje itd. Uporablja se lahko tudi v že onesnaženih rezervoarjih.