Tri izdelki za čiste klimatska naprave

 

Če v vašem avtomobilu ne kroži samo hladen zrak, ampak tudi neprijeten vonj, je to znak, da vašo klimatsko napravo napadajo bakterije in plesen. Posledice niso le neprijeten vonj, ampak tudi nevarnost alergij.

 

Tu so trije načini, kako vam LIQUI MOLY pomaga pri tem stanju

 

Prva in najbolj varčna je z izdelkom LIQUI MOLY Climate Fresh. Sprej je deodorant za vozila, ki jih lahko uporablja vsak voznik posebej. Embalaža je samostojna in je nameščena v območju stopala, ko je klimatska naprava vklopljena. Zdravilne učinkovine se širijo skozi prezračevanje in čistijo klimatsko napravo pred neprijetnim vonjem.

Drugi izdelek je temeljitejši: Čiščenje s čistilcem sistema LIQUI MOLY A/C. Razpršilo lahko vključuje veliko sondo, s katero se snovi neposredno razpršijo v sistem za dovajanje svežega zraka. To zagotavlja, da sta pretok in uparjalnik ter klimatska naprava čisti. Prednost je v enostavni uporabi brez dodatkov. Čistilo lahko uporabljajo tudi izkušeni končni uporabniki.

Najbolj temeljito čiščenje bodo ponudile profesionalne službe. V ta namen je LIQUI MOLY razvil sistem za čiščenje 2K A/C System Cleaner. Običajne klimatske naprave so občutljive na temperaturo in se razgradijo pri visokih temperaturah. To ni slučaj s sistemom za čiščenje sistemov 2K A/C System Cleaner. Pred uporabo obe komponenti najprej zmešamo. Ločeno se lahko hranita do dve leti. Zato je čistilec sistema 2K A/C System Cleaner primeren za vroče države. Čistilna tekočina se na izparilnik nanese s pištolo za pršenje in varno odstrani bakterije in vlago.

Te tri metode pokrivajo celoten obseg čiščenja vaše klimatske naprave. Vsakdo lahko najde, kar išče, glede na globino svoje denarnice in učinek, ki ga želi doseči. Poleg tega gre neprijeten vonj prezračevalnega sistema v pozabo.