LIQUI MOLY z novimi polnilci

Večja zaščita pred nevarnostjo dodajanja napačnega dodatka v vaš rezervoar.

Marec 2019 – Uporaba napačnega dodatka je kot dajanje nekomu napačno zdravilo. Zato je LIQUI MOLY dodal več zaščite, da bi vozniki vedno uporabljali ustrezne dodatke. Novi razpršilniki aditivov za gorivo ne omogočajo, da aditivi za bencinske motorje gredo v dizelske rezervoarje, dizelski aditivi pa v rezervoarje za plin. To zagotavlja odlično zaščito pred dragimi napakami.

Da bi se izognili tem dragim napakam, novi odmerniki v seriji LIQUI MOLY uporabljajo zaščitne mehanizme, ki jih številni proizvajalci avtomobilov že uporabljajo v svojih vozilih, to  je posebna zaščitna pregrada na rezervoarju, ki se ne odpre, dokler polnilnik ni pravilno postavljen.

Zdaj imajo novi dozerji LIQUI MOLY  dodatkov različne premere. Razpršilec dodatka za dizelsko gorivo je dovolj velik, da lahko odprete pokrov posode za gorivo, vendar je prevelik, da lahko odprete posodo za gorivo. Po isti metodologiji ostane zaščita dizelskega rezervoarja zaprta, če poskusite dodati dodatek za bencin.

Novi razpršilniki delujejo brez težav in na rezervoarjih brez rezervoarske zaščite.

Kot že prej, imajo aditivi še vedno posebno kodo – bravo glede katere se razlikujejo – dizelski aditivi imajo rdeče pokrovčke, bencinski modre, oljnati črne in aditivi za hladilno sredstvo  bele pokrovčke.