LIQUI MOLY sponzor MOTO2 ekipe

LIQUI MOLY je okrepil svojo zavezanost IntactGP in postal glavni sponzor ekipe Moto2. Prihodnje leto bo na svetovnem prvenstvu v motociklizmu tekmoval kot “LIQUI MOLY IntactGP”. “Širimo svoje uspešno sodelovanje in povečujemo prepoznavnost naše blagovne znamke,” je dejal Ernst Prost, direktor LIQUI MOLY. LIQUI MOLY  je obnovil svojo pogodbo z IntactGP za dodatna tri leta in nadaljeval sodelovanje do leta 2020. Novo ime “LIQUI MOLY IntactGP”  vo prisotno na vseh motornih kolesih in usnjenih oblekah po zimskem premoru.

IntactGP je končal t odličnim uspehom: Tom Lüthi je na skupni razvrstitvi zasedel tretje mesto, Tom Lüthi in Marcel Schrötter pa sta se uvrstila na drugo mesto v ekipni lestvici. Oba kolesarja bosta na stezi prihodnjo sezono.

LIQUI MOLY je glavni pokrovitelj ekipe od leta 2013. To sponzorstvo je pomagalo občinstvu spoznati linijo izdelkov LIQUI MOLY za motorna kolesa.

“MotoGP očara neverjetno veliko občinstva, tako na televizijskih zaslonih kot zunaj njih,” je dejal Peter Bauman, direktor marketinga v podjetju LIQUI MOLY. “To sponzorstvo doseže občinstvo na način, ki ga ni mogoče najti drugje.” In ko dodate, da vsi motorni kolesi iz serij Moto2 in Moto3 zdaj v svojih motorjih vozijo izključno na motorno olje LIQUI MOLY, so učinki odlični.

“Vse to je dodalo odličen učinek in povečalo prepoznavnost blagovne znamke – ne samo za motoriste,” je dejal Ernst Prost. “Zdaj pritiskamo na višjo hitrost.”