LIQUI MOLY sponsor VARDARJA

Najboljša znamka motornega olja iz Nemčije je podpisala sporazum z rokometnim klubom Vardar in postala uradni sponzor našega rokometnega državnega in regionalnega ponosa …

Enoletni sponzorski sporazum je bil podpisan z blagovno znamko naših src in z aktualnim prvakom Makedonije, ligo SEHA in evropsko ligo prvakov – Vardarjem.

Logotip LIQUI MOLY v tej sezoni bo ponosno stal na ramenih naših junakov – Stoleta, Ivana, Timurja, Dainisa, Sergeia, Stascha, Pavela…

Partnerstvo je bilo objavljeno tudi na prvi tekmi Vardarja v tej sezoni v ligi SEHA z ekipo Peking Su, ko je Vardar zmagal z rezultatom 37:23

“Imamo občutek, da se vrhunska zmogljivost na terenu in vrhunska uspešnost na cesti odlično ujemata.” – je dejal regionalni direktor LIQUI MOLY Michael Carl.

Čeprav se LIQUI MOLY že tradicionalno zavzema za sponzoriranje motošportov – kot sta F1 in MotoGP, je družba aktivna tudi v rokometu. Modro-rdeči logotip je bil na svetovnem prvenstvu v rokometu prisoten januarja, letos pa je nemško podjetje postalo tudi uradni sponzor najmočnejše, profesionalne rokometne lige v Nemčiji, ki se zdaj imenuje – “LIQUI MOLY Handball-Bundesliga”.

“Sodelovanje z RK Vardar, evropskim rokometnim prvakom, je naslednji korak pri povečanju naše rokometne prisotnosti …,” nadaljuje Carl. “In pričakujemo, da bo to sodelovanje prineslo še boljše rezultate na balkanskem polotoku in širše.”

Tudi letos se bo rokometni klub Vardar iz Skopja potegoval za najvišjo uvrstitev v domači, SEHA ligi in evropski ligi prvakov. V vseh teh tekmovanjih Vardar brani svoj naslov prvaka.