LIQUI MOLY predstavlja detajler za hitro nego laka

Pranje, sušenje, konzerviranje in poliranje. Kdor želi negovati lak svojega vozila, potrebuje čas in predanost. Sijaj in zaščita pa sta na voljo tudi hitreje: popršite, obrišite in je končano. To omogoča novi sprej za hitro nego laka LIQUI MOLY.

Ime je program: “Detajling je ekstremno intenzivna nega vozila do podrobnosti,” pravi Dieter Otto. Pri LIQUI MOLY je on strokovnjak za nego vozil. Kdor sedaj domneva, da je novo sredstvo bilo razvito izključno za navdušence nad nego vozil, se moti. “Naš nov izdelek je namenjen tudi za pragmatike, “pravi Otto, “ker je mogoče z dokaj malo truda doseči vrhunski rezultat.”

Kajti detajler ne zagotovi le sijaja, ampak ga tudi za umazano ni škoda. Prah, stopinje kun ali mačk, celo ptičje odpadke je mogoče s sprejem enostavno odstraniti. “Za lase obstajajo suhi šamponi. Primerjava je blizu, ampak ne povsem,” poudarja strokovnjak pri LIQUI MOLY. Novost v družini izdelkov za nego nemškega strokovnjaka za avtomobilsko kemijo je izredno učinkovit sprej, ki gladki lak zatesni za več tednov in mu da sijaj. Obdelane površine vodo odbijajo in nova umazanija se zelo težko prime. To velja tako za gladko lakirane površine kot tudi za gladke plastične površine ter jeklena in aluminijasta platišča.

Tako vsestranska, kot je njegov učinek, je tudi uporaba spreja: učinkuje na suhih in vlažnih površinah. “Če je na vozilu še jutranja rosa, enostavno nanesite sprej in obrišite s krpo”, svetuje Otto. Odločilnega pomena za rezultat je vrsta krpe. “Najboljše rezultate boste dosegli z krpo iz mikrovlaken z laserskim rezom in visokim florom. Ta preprečuje nastanek trakastih marog in lahko vpije veliko tekočine.” Velja: le v dvoje pridemo daleč. Zato je LIQUI MOLY hkrati na trg dal tudi “krpo iz mikrovlaken za polivanje”.

Še en nasveti od strokovnjaka za nego: “Razpršilka ne uporablja vnetljivega aerosola. Tako je mogoče sprej brez nevarnosti tudi poleti imeti v vozilu

 

 

Video o izdelku