LIQUI MOLY in “kultni zobnik” Edd China predstavljata video serijo

Posnetki v družabnih omrežjih na kratko kažejo, kako podaljšati življenjsko dobo vozil

 

  • Injektorje očistimo z izdelki LIQUI MOLY, izvedemo samodejno izpiranje tekočine v menjalniku in dokažemo preprosto menjavo olja.
  • Video serija je podaljšek partnerstva z DRIVETRIBE, najpomembnejšo platformo mednarodne avtomobilske skupnosti

Mednarodna televizijska legenda v avtomobilskem sektorju je prepričana v kakovost LIQUI MOLY-a in zdaj svoje znanje deli v kratkih posnetkih v družabnih omrežjih: Edd China – televizijski voditelj, izumitelj, ljubitelj avtomobilov in kultna oseba.

 

Edda Chinaa mnogi poznajo iz televizijske serije ” Wheeler Dealers “, predvajane na kanalu Discovery. Tu je popravljal, izboljševal in obnavljal stare avtomobile po določenem proračunu.

 

Svetovno znan pa je tudi po svojih videoposnetkih na YouTubu. Karizmatični Anglež v njih ne samo pokaže svoje tehnično znanje in izdelavo, temveč se loti tudi nenavadnih in zabavnih projektov, kot je “najhitrejši kavč na svetu”.

 

V trenutni video seriji bo Edd China z lastnim Ford Mondeom ST200, ki je med navdušenci dobro znan, in svojim Range Roverjem pokazala najpreprostejše trike, kako lahko LIQUI MOLY ne samo prihrani denar, temveč tudi podaljša življenjsko dobo avto.

 

Edd China je močan partner s približno 380.000 oboževalci na Facebooku, 467.000 naročnikov na YouTube in 160.000 sledilci na Instagramu. Ta doseg dopolnjuje avtomobilski blog in partner LIQUI MOLY “DRIVETRIBE”: približno 4,5 milijona oboževalcev na Facebooku, 613.000 sledilcev na Instagramu in 1,49 milijona naročnikov na YouTubu naredi portal mednarodno “vročo točko” za vse, kar je povezano z avtomobili.

 

Direktor trženja LIQUI MOLY Peter Baumann: »Veseli smo, da je tako všečen in verodostojen strokovnjak, kot je Edd China, navdušen nad kakovostjo naših izdelkov. Tu se združita dve kultni znamki, ki široki mednarodni javnosti zagotavljata praktične nasvete o funkcionalnosti in ohranjanju vrednosti svojih vozil. ”

Videoposnetki bodo na voljo na tej spletni strani, na družbenih omrežij LIQUI MOLY in na vseh kanalih DRIVETRIBE od 13. oktobra in bodo objavljeni tedensko.