LIQUI MOLY – devet medijev, deset naslovov, ena blagovna znamka

Proizvajalca maziv so bralci največjih nemških avtomobilističnih medijev razglasili za najbolj priljubljeno blagovno znamko za olje

Na področju izvoza podjetje LIQUI MOLY že deset let beleži večjo rast kot v Nemčiji. Glede na količino prometa pa je domači trg še vedno največji. Tudi priljubljenost izdelkov in blagovnih znamk je v Nemčiji izjemna. In še naprej narašča. To so pokazali izbori bralcev devetih največjih nemških avtomobilističnih medijev: skupno deset krat je bil LIQUI MOLY izbran za najbolj priljubljeno blagovno znamko za olje.

Auto Zeitung, Auto Bild, auto motor und sport, Motor Klassik, Auto / Straßenverkehr, Motorrad, PS, sport auto, Motorsport aktuell. Niz se bere kot ponudba motorističnih revij v kiosku. Gre za medije, ki letno svoje bralce pozivajo k izboru najbolj priljubljenih proizvajalcev vozil in blagovnih znamk za dodatno opremo in dodatke. Nekateri bralci že več kot desetletje pristajajo na LIQUI MOLY kot njihovo najbolj priljubljeno motorno olje. “To je zvestoba blagovni znamki v pravem pomenu besede. Za to trdo delamo vsak dan že desetletja,” pravi direktor družbe LIQUI MOLY Ernst Prost. “Veseli smo vsakega naslova, ki ga prejmemo, in vsakega rekorda, ki ga postavimo.” Marca je podjetje s 65 milijoni evrov zabeležilo največji mesečni promet v zgodovini podjetja. Za Ernsta Prosta in njegovo ekipo so ta odlikovanja in najboljše blagovne znamke potrditev, da dobro res dobro delajo. “Iz leta v leto je več lovorik. Vendar ne nameravamo počivati na njih. Raje vsakič še dodatno zavihamo rokave.”

Z glasovanjem za najbolj priljubljena sredstva za nego vozil se je LIQUI MOLY z drugim mestom prav tako odlično odrezal. “Kot ponudnik celotne ponudbe kemije za vozila smo prehiteli ponudnike, ki so se specializirali izključno na izdelke za nego,” je poudaril Ernst Prost. Letos bo podjetje linijo negovalnih izdelkov poudarilo kot tretji steber poleg olj in dodatkov v letošnji marketinški kampanji.

 

Fotografija:

Poleg direktorja Ernsta Prosta se naslovov, kot je tukaj tisti od revije Motorrad, veselita tudi drugi direktor Günter Hiermaier (desno) in vodja oddelka za marketing Peter Baumann.

LIQUI MOLY je že več let najbolj priljubljena znamka olj v Nemčiji. Cenjena je tudi serija izdelkov za nego, ki je nenazadnje prejela srebrno medaljo.

 

O podjetju LIQUI MOLY

Z okoli 4000 izdelki ponuja podjetje LIQUI MOLY obsežen in edinstven asortiment avtomobilskih kemičnih izdelkov na svetu: motorna olja in dodatke, masti in paste, spreje in izdelke za nego avtomobilov, lepila in tesnilna sredstva. Podjetje LIQUI MOLY, ki je bilo ustanovljeno leta 1957, svoje izdelke razvija in proizvaja izključno v Nemčiji. Tukaj je vedno znova izbrano za najboljšo blagovno znamko motornih olj. Podjetje svoje izdelke prodaja v 150 državah, leta 2020 pa je pridelalo 611 milijonov evrov prometa.