FLUORESCENT LEAK FINDER K

Tekočina, ki se uporablja za hitro in enostavno zaznavanje točke kapljanja v zaprtih sistemih za vodo in zrak. Ta izdelek je fluorescenčen in ima dobre lastnosti penetracije. S pomočjo žarnice lahko po nekaj minutah uporabe poiščete točko kapljanja. Z uporabo tega izdelka se izognete pretiranemu ponavljanju med popravili.

To orodje se uporablja za hitro in enostavno lokacijo vdora vode po popravilu steklenih strešnih oken, popravila po  prometnih nesrečah, pa tudi za odkrivanje hrupa zaradi prodora vetra. Uporablja se lahko tudi za iskanje točke kapljanja v hladilnih sistemih radiatorjev.

Кат бр : 3339

Употребa : Dilute Liqui Moly Fluorescent Leak Finder with at least 0.5 l water and spray onto the entire area of the suspected location using the Liqui Moly Pump Spray Bottle Part no, 3316. After only a few minutes, the water leak can be located by illuminating the affected area using the indicator lamp (UV lamp). Liqui Moly Fluorescent Leak Finder can then be washed away with clear water. To find leaks in cooling systems, fill Fluorescent Leak Finder in the radiator and locate it with a UV lamp.

Пакувањe : 50 ml