Politika varstva zasebnosti

Dobrodošli na strani varstva zasebnosti.

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna.

LIQUI MOLY Adria se nahaja na naslovu:

LIQUI MOLY Adria

Jerg-Wieland-Straße 4,

Germany

004973114200

Politika zasebnosti LIQUI MOLY Adrie je spoštovati vašo zasebnost glede vseh informacij, ki jih lahko zbiramo med delovanjem naše spletne strani. Ta pravilnik o zasebnosti velja za https://www.liqui-moly-adria.com (v nadaljnjem besedilu “mi” ali “https://www.liqui-moly-adria.com”). Spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke, ki nam jih boste posredovali prek spletnega mesta hranili. Uporabili smo politiko zasebnosti (“Pravilnik o zasebnosti”), da pojasnimo, katere informacije se lahko zbirajo na našem spletnem mestu, kako lahko te podatke uporabljamo in pod kakšnimi pogoji lahko vaše podatke razkrijemo tretjim osebam. Ta politika o zasebnosti ne velja samo za podatke, ki jih zbiramo prek spletnega mesta in ne velja za podatke, zbrane iz drugih virov.

Ta pravilnik o zasebnosti skupaj s pogoji in določili na našem spletnem mestu določa osnovna pravila in pravilnike, ki veljajo za naše spletno mesto. Glede na vaše dejavnosti, ko obiščete našo spletno stran, boste morda morali sprejeti dodatne pogoje.

– Obiskovalci spletne strani

Tako kot mnogi drugi operaterji spletnih strani tudi LIQUI MOLY Adria zbira neosebne identifikacijske podatke, ki so običajno na voljo kot vrsta brskalnika, nastavitve govorjenega jezika, stran ki vas je pripeljala na našo stran ter datum in ura zahteve vsakega obiskovalca. Namen zbiranja informacij LIQUI MOLY Adria, ki vas osebno ne identificirajo, je boljše razumevanje, kako uporabniki naše strani LIQUI MOLY Adria uporabljajo našo spletno stran. Občasno LIQUI MOLY Adria lahko objavlja zbirne podatke, kot so poročila o trendu uporabe spletnih strani.

LIQUI MOLY Adria zbira tudi potencialno osebne identifikacijske podatke, kot so naslovi za internetni protokol (IP) za prijavljene uporabnike in za uporabnike, ki objavljajo komentarje na blogovih na spletnem mestu https://www.liqui-moly-adria.com. LIQUI MOLY Adria objavlja prijavljene uporabnike in IP naslove komentatorjev le pod enakimi pogoji, kot velja in objavlja podatke, ki lahko razkrijejo osebo samo na način, opisan spodaj.

-Zbiranje osebnih podatkov

Nekateri obiskovalci spletne strani LIQUI MOLY Adria se odločijo za interakcijo s podjetjem LIQUI MOLY Adria na načine, ki od LIQUI MOLY Adria zahtevajo zbiranje osebnih identifikacijskih podatkov. Količina in vrsta informacij, ki jih LIQUI MOLY Adria zbira, sta odvisni od narave interakcije. Na primer, lahko prosite obiskovalce, ki se prijavijo na blog na https://www.liqui-moly-adria.com, da nam posredujejo uporabniško ime in e-poštni naslov.

  • Varnost

Varnost vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembna, vendar ne pozabite, da noben način spletnega prenosa ali elektronskega shranjevanja ni stoodstotno varen. Čeprav se za zaščito vaših osebnih podatkov trudimo uporabljati najbolj dostopne komercialne metode, ne moremo zagotoviti njene popolne varnosti.

– Oglasi

Oglasi, ki se pojavljajo na našem spletnem mestu, lahko uporabnikom dostavijo njihovi oglaševalski partnerji, ki lahko nastavijo piškotke. Ti piškotki omogočajo, da strežnik oglasov prepozna vaš računalnik vsakič, ko pošlje spletni oglas, da zbere podatke o vas in drugih, ki uporabljajo vaš računalnik. Te informacije strežniku med drugim omogočajo prikazovanje ciljanih oglasov, ki bi vas lahko zanimali. Ta pravilnik o zasebnosti zajema uporabo piškotkov družbe LIQUI MOLY Adria in ne zajema piškotkov, ki jih uporabljajo druge oglaševalske agencije.

– Povezave do zunanjih spletnih straneh

Naša storitev lahko uporablja povezave, ki vas preusmerjajo na zunanja spletna mesta, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno mesto tretje osebe. Toplo vam svetujemo, da preverite pravilnik o zasebnosti in pogoje vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora nad in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, politiko zasebnosti in prakse tretjih oseb, njihovih izdelkov in storitev.

– Https://www.liqui-moly-adria.com uporablja Google AdWords za ponovno trženje

Https://www.liqui-moly-adria.com uporablja oglaševalske storitve za oglaševanje na spletnih mestih tretjih oseb (kot je Google). To bi lahko pomenilo oglaševanje za prejšnje obiskovalce, ki na naši spletni strani niso opravili naloge. Na primer, če želite poslati vprašanje, uporabite kontaktni obrazec. To je lahko v obliki oglasa na Googlovih straneh z rezultati iskanja ali strani v Google iskalnem omrežju. Tretja stranka, vključno z Googlom, uporablja piškotke za oddajo oglasov na podlagi prejšnjih obiskov. Seveda bo vsako zbiranje podatkov uporabljeno v skladu z našo politiko varstva podatkov ali Googlovim pravilnikom o varstvu podatkov.

Nastavite lahko nastavitve, kako lahko Google oglašuje na strani Googlove nastavitve oglasov in se lahko izklopite iz oglaševanja na podlagi opt out piškotkov ali trajne uporabe vtičnikov brskalnika.

– Zaščita pomembnih informacij

LIQUI MOLY Adria razkriva osebne podatke samo svojim zaposlenim, izvajalcem in povezanim organizacijam, ki (I ) morajo te podatke poznati za obdelavo v imenu LIQUI MOLY Adria ali za zagotavljanje storitev, ki so na voljo na spletni strani LIQUI MOLY Adria, in ( II) ki so se dogovorile, da jih ne bodo delile z drugimi osebami. Nekateri od teh zaposlenih, izvajalcev ali pridruženih organizacij se lahko nahajajo v drugih državah, vendar z uporabo spletnega mesta LIQUI MOLY Adria soglašate s prenosom takšnih informacij nanje. LIQUI MOLY Adria nikomur ne more oddati ali prodati osebnih podatkov.

Razen svojih zaposlenim, izvajalcem in pridruženim organizacijam, kot je razloženo zgoraj, LIQUI MOLY Adria deli le potencialne identifikacijske podatke kot odgovor na pod naročilo, sodni nalog ali drugo zahtevo vlade ali kadar LIQUI MOLY Adria v dobri veri verjame, da je izmenjava podatkov razumno potrebna za ohranitev lastništva ali pravic družbe LIQUI MOLY Adria, tretjih oseb ali širše javnosti.

Če ste registrirani uporabnik na https://www.liqui-moly-adria.com in ste navedli svoj e-poštni naslov, vam lahko LIQUI MOLY Adria občasno pošlje sporočilo po  e-pošti, da vas obvesti o novih funkcijah, ki zahtevajo vaše povratne informacije, ali samo zato, da vas bomo obveščali o novostih, povezanih z LIQUI MOLY Adria in našimi izdelki. Svoj blog uporabljamo predvsem za sporočanje tovrstnih informacij, zato pričakujemo, da bodo takšna e-poštna sporočila omejena na minimum. Če nam pošljete zahtevo (na primer po e-pošti za podporo ali prek katerega koli od naših mehanizmov povratnih informacij), uporabljamo pravico, da jo razkrijemo, tako da nam lahko pomaga razjasniti ali odgovoriti na vašo zahtevo ali nam pomagati pri pomoči drugim uporabnikpm. LIQUI MOLY Adria uporablja vse potrebne ukrepe za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali spreminjanjem ali uničenjem potencialnih informacij, ki lahko razkrijejo osebne podatke nekoga.

– Skupna statistika

LIQUI MOLY Adria lahko zbira statistiko o obnašanju svojih obiskovalcev na naši spletni strani. LIQUI MOLY Adria lahko te podatke javno objavi ali jih deli z drugimi. Vendar LIQUI MOLY Adria ne bo objavil nobenih osebnih podatkov.

– Objava povezav

Ta spletna stran uporablja partnerske povezave in pri nekaterih povezavah uporablja provizijo. To ne bo vplivalo na vaš nakup ali ceno, ki jo boste morda plačali.

– Piškotki

Za obogatitev in popolnost svoje spletne izkušnje LIQUI MOLY Adria uporablja piškotke, podobno tehnologijo in storitve, ki drugim omogočajo objavljanje prilagojene vsebine, ustrezno oglaševanje in shranjevanje vaših želja v računalniku,

Piškotek je povezava do informacij, ki jih spletno mesto shranjuje v obiskovalčevem računalniku in ki jih spletni brskalnik posreduje vsakič, ko se obiskovalec vrne.

LIQUI MOLY Adria uporablja piškotke, da pomaga LIQUI MOLY Adria prepoznati in spremljati obiskovalce, njihovo uporabo https://www.liqui-moly-adria.com in njihove nastavitve za dostop do spletnih strani. Obiskovalci LIQUI MOLY Adria, ki ne želijo, nastavljati piškotkov na svojih računalnikih, bi morali brskalniki zavrniti piškotke, preden uporabijo spletno stran LIQUI MOLY Adria, saj vedo, da nekatere funkcije spletnega mesta morda ne bodo delovale, kot bi morale. so zasnovani brez uporabe piškotkov.

Z nadaljevanjem krmarjenja po naši spletni strani brez spreminjanja nastavitve piškotkov se strinjate,  z uporabo piškotkov LIQUI MOLY Adria.

– Poslovni prenosi

Če LIQUI MOLY Adria ali  je velik del premoženja ali celotno premoženje kupljeno ali v nepredvidenih situacijah, ko LIQUI MOLY Adria preneha poslovati, zapade v stečaj, so uporabniške informacije eno izmed sredstev, ki bi jih prenesla ali unovčila tretja oseba. S tem potrjujete, da lahko pride do takšnih prenosov in da lahko kateri koli odjemalec LIQUI MOLY Adria še naprej uporablja naše osebne podatke, kot so objavljeni v tem pravilniku.

Spremembe politike zasebnosti

Čeprav so številne spremembe običajno manjše, lahko LIQUI MOLY Adria občasno in v popolni presoji spremeni svojo politiko zasebnosti. LIQUI MOLY Adria spodbuja obiskovalce, da pogosto preverjajo to stran, da bi spremenili svojo politiko zasebnosti. Če uporabljate to spletno mesto kljub kakršnim koli spremembam naše politike o zasebnosti, pomeni, da se strinjate s takšnimi spremembami.