Čisto delo. Čistila za gorivni sistem

 

Težave z veliko porabo goriva, zmanjšana zmogljivost motorja, trdo delovanje motorja in slabe vrednosti emisij? Zdravilo LIQUI MOLY ima zdravilo

Ali ima vaše vozilo kakšno od teh težav?

visoko porabo?

 

zmanjšane zmogljivosti motorja?

 

slabo delo motorja?

 

slabe vrednosti emisij?

 

Najučinkovitejše zdravilo za te težave

Z vsakim zgorevanjem se v brizgalnem sistemu nabirajo sestavni deli in nečistoče. Bolj izpopolnjen je motor, bolj občutljivi so sistemi na onesnaženje, kar povzroča resne težave. Z neposrednim vbrizgavanjem goriva (bencina ali dizla) se nečistoče odložijo tudi v zgorevalni komori. Posledica tega je stalna izpostavljenost glave vbrizgalnikov visokim temperaturam, tlaku in izpušnim plinom (dimu). Glede na slog vožnje in kakovost goriva se usedline hitro tvorijo na pretokih goriva in na glavi vbrizgalnikov.

Posledice

Umazani in zamašeni vbrizgalniki povzročajo slabe zmogljivosti motorja, kar je mogoče opredeliti kot rezultat zmanjšanega pretoka goriva skozi njih. To vodi do izgube voznih lastnosti, povečanja emisij izpušnih plinov in povečanja porabe goriva. Medtem ko se ta postopek nadaljuje, lahko napake vbrizgalnikov in sistema povzročijo zelo draga popravila.

Rešitev

Gasoline Engine System Cleaner

Združuje najsodobnejšo tehnologijo aditivov z visokim odstotkom protikorozijskih čistilnih in zaščitnih dodatkov. Razvit za odstranjevanje zelo resnih usedlin, kot so tista, ki nastanejo v sistemih za neposredno brizganje.

 • Zagotavlja nizke emisije izpušnih plinov
 • Optimalne zmogljivosti motorja
 • Odstranjuje nečistoče iz celotnega sistema goriva
 • Preprečuje korozijo v sistemu za gorivo
 • Zagotavlja optimalno mešanico
 • Preizkušen na katalizatorjih
 • Zagotavlja nizko porabo goriva
 • Čisti pipe

Primerno za vse sisteme za vbrizgavanje bencina z in brez turbopolnjenja, zlasti za neposredno vbrizgavanje.

 

Diesel Engine System Cleaner

Kombinacija dodatkov z visokim odstotkom čistilnih in protikorozijskih dodatkov ter dodatki, ki zagotavljajo učinkovito mazanje. Odstrani škodljive usedline z visoko natančnih sestavnih delov, kot so injektorji in visokotlačne črpalke, ter zagotavlja optimalno delovanje. Prav tako ščiti drag sistem za brizganje prek maziv in zaviralcev korozije.

 • Odstranjuje usedline iz celotnega sistema goriva
 • Preprečuje nastanek plasti
 • Primerno za vse dizelske motorje, vključno z komunalnimi in črpalkami
 • Ščiti sestavne dele sittema pred obrabo
 • Preprečuje zamašitev brizhalnih igel
 • Zagotavlja optimalno izgorevanje

Primeren za uporabo pri vseh servisih z dizelskim motorjem, pa tudi vbrizgavanju z  črpalkami za curke, pa tudi za vozila z in brez dizelskega filtra za delce.

 

Uporaba

Lahko ga dodate kadar koli. Mešanje je avtomatsko. 300 ml zadostuje za 35-75 litrov goriva. Priporočilo: dodajte ga v bencin med pregledom ali drugo vrsto vzdrževanja sistema za gorivo. za preventivno uporabo po popravilu sistema za gorivo, za odpravljanje napak ali po kakršnem koli čiščenju s strojem JetClean.

 

 

Čistilec bencinskega in dizelskega goriva ima edinstvene značilnosti, da skoraj v celoti odstrani nečistoče ventila DW10. Za demonstracijo so izvedli vrsto poskusov, s katerimi so preverili učinkovitost čistil.

 

Potrditev učinkovitosti

 

Popolnoma očiščen injektor na začetku testa.

 

 

Po 48 urah dela brez dodatka.

 

 Po 24 urah dela z dodatkom. 

 

Gasoline injection system

Z grafa je razvidno, da smo po 24 urah aditivnega kirurškega posega (450 mg / l) nečistoče v celoti odstranili.

 

Diesel injection system

Graf prikazuje čiščenje nečistoč iz nečistoč injektorjev po 16 preskusnih ciklih s porabo približno 400 l.