CHAIN SPRAY

Ker je  v obliki razpršila ima to mazivo izjemno dobre penetracijske lastnosti in doseže najbolj oddaljene dele, ki potrebujejo mazanje. Ko topilo izhlapi, ta izdelek ustvari izjemno lepljivo, mastno, tanko plast maščobe, ki je značilna za oprijem pod visokim pritiskom in izjemno hitro gibanje verige. Preizkus na  motornih kolesah – Tehnične lastnosti: Zelo dobro. Odporen na vročo in hladno vodo, pa tudi na vodni sprej. Priročen za uporabo na  verigi z O-obroči. Zmanjšuje trenje in obrabo verig, preprečuje razpad visokozmogljivih motornih verig.

Osnovno mazanje prenosnih verig kot tudi njihovo vzdrževanje. Posebej je primeren za uporabo v prašnih, umazanih ali jedkih okoljih. Zaradi izjemno dobrih oprijemljivih lastnosti je še posebej primeren za verige, ki so izpostavljene velikim obremenitvam pri veliki obratovalni hitrosti.

Кат бр : 3581

Употреба : Carefully clean chain with solvent such as Rapid Cleaner. Apply by spraying. The lubricant attains its final consistency and adherence once the solvent has rapidly evaporated.

Пакување : 200 ml