LIQUI MOLY

Blagovna znamka, ki giblje in navdušuje.

Navdušenje – sila, ki poganja in stoji za našimi idejami in dejavnostmi.Več kot 800 zaposlenih podjetja LIQUI MOLY je s svojo predanostjo in strastjo, s  svojimi idejami in sposobnostmi ustvarilo blagovno znamko, ki je danes: svetovni proizvajalec vrhunskih maziv, motornih olj, aditivov, izdelkov za vzdrževanje vozil, kemičnih sredstev za popravila, storitvenih izdelkov, lepil in tesnilnih mas. Globalna blagovna znamka vrhunske kakovosti, ki stranke izpolni z navdušenjem. Svetovna blagovna  znamka, proizvedena v Nemčiji.

Uživajte v prednostih celotnega programa izdelkov, ki ponuja vse, kar bi lahko potrebovali – z več kot 4.000 artikli ponujamo odlične izdelke za vsa vozila.Naj gre za avtomobile, motorna kolesa, komercialna vozila, kmetijsko opremo, ladje ali vrtne namene. Za zasebno uporabo doma, v strokovnih delavnicah, za učinkovito industrijsko uporabo: naše rešitve za odpravljanje težav podaljšajo življenjsko dobo motorjev in agregatov ter zagotavljajo njihovo odlično delovanje in normalno delovanje še vrsto let. To so ključni dejavniki, ki vam pomagajo pri uživanju v vožnji in dolgoročno zmanjšajo stroške.Najbolj izpopolnjene surovine, nenehni pregledi kakovosti in izpolnjevanje najvišjih specifikacij zagotavljajo izjemno kakovost in edinstvene prednosti za vas. V podjetju LIQUI MOLY kupite veliko več kot samo  izdelke.

Dobite maksimalno vrednost, ki jo spremljajo prilagojeni nasveti, odlična storitev in popolna osredotočenost na stranke. To je naše poslanstvo. Z zdravim odmerkom zdrave pameti, veliko predanosti in jasnim poudarkom na cilju: prenesti svoje navdušenje.

 

 

 

KOMPLETNA PONUDBA

Ena znamka – rešitev vsega! Smo ena tistih blagovnih znamk na svetu, ki ponuja celotno ponudbo več kot 4.000 izdelkov v naših trgovinah na enem mestu! Nudimo najširšo in najglobljo paleto motornih olj za menjalnike, dodatke za goriva in olja, izdelke za vzdrževanje vozil, kemične rešitve za različne težave in servisne izdelke. In vse v vrhunski kakovosti – vedno in povsod.

MADE IN GERMANY

Liqui Moly je svetovna blagovna znamka, ki raziskuje, razvija in izdeluje samo v Nemčiji. Še danes. In zadnjih 60 let smo vedno dvigovali lestvico glede kakovosti in storitve. Naše rešitve temeljijo predvsem na našem receptu, ki se nenehno preizkuša in prilagaja najnovejšim tehničnim raziskavam. Nenehne preglede kakovosti, od dostave surovin do proizvodnje in  dostave končnih izdelkov, zagotavljajo naš in vaš maksimalen mir in zadovoljstvo.

ZNAMKA

LIQUI MOLY je najbolj priljubljena nemška znamka motornih olj. Nagrade, kot sta “Top Brand” ali “Best Brand”, so že leta odraz našega ugleda odličnosti med strokovnjaki in potrošniki. Do teh zmag ne pridemo po naključju ali po avtomatizaciji. So rezultat naše vsakodnevne zaveze. Občestvo nas naredi močnejše, posebne, uspešne povsod po svetu. To počnemo za našo blagovno znamko

VREDNOSTI

Vsak dan delamo s polnim navdušenjem, da zagotovimo, da je vaše zaupanje v naše izdelke upravičeno. Zahvaljujoč močni korporativni identiteti vedno izvajamo aktivnosti, ki,temeljijo na vaših vrednotah. Timski duh je naše vodilo: delamo na ustvarjanju optimalnih delovnih pogojev in s tem ustvarjamo ozračje ustvarjalnosti, inovativnosti in družbene odgovornosti. Kar zadeva nas, sta ambicioznost in pragmatizem vedno skupaj. In menimo, da je uspeh vedno rezultat naše skupne skrbi.

HUMANOST

“Človečnost povezuje” je eno najpomembnejših vodilnih načel LIQUI MOLY. Dve besedi izražata naš odnos: prijateljstvo brez meja in skrbi in spoštovanje vseh nas. V celotni družini LIQUI MOLY na svetu, med našimi strankami, poslovnimi prijatelji, sodelavci in sorodniki. Ne glede na narodnost, kulturo ali vero.

KAKOVOST IN VAROVANJE OKOLJA

Vaše vozilo je nenehno v gibanju in je zato izpostavljeno različnim zunanjim vplivom: kamenčki, obraba in še veliko več. Naše rešitve, kot so protikorozijska zaščita, zaščita podvozja in tesnila za odprtine, optimalno pripravijo vaše vozilo na vsakodnevno nevarnost.