Najboljša blagovna znamka

Najbljša blagovna znamka motornih olj je  – LIQUI MOLY

Bralci avtomobilskih revij so ponovno glasovali za  LIQUI MOLY;

V anketi je sodelovalo več milijonov bralcev, ki so izbrali najboljšo znamko motornega olja. Rezultat je bil izjemen. Jasni zmagovalec je …… LIQUI MOLY.

“Radi bi se zahvalili našim bralcem za zaupanje v naše izdelke,” je dejal Ernst Prost, predsednik uprave LIQUI MOLY. Bralci nemških revij ‘Auto Motor und Sport’, ‘Auto Zeitung’ in ‘Motorrad’ se strinjajo, da v razredu ni boljše ali dostopnejše znamke. “Ena stvar je izdelava visoko kakovostnih izdelkov,” je pojasnil Ernst Prost. “Je pa izjemen dosežek, da vozniki avtomobilov prepoznavajo to kakovost.

LIQUI MOLY je že devetič zapored osvojil bralčevo nagrado v revijah “Auto Motor und Sport” in “Auto Zeitung”. “Teh nagrad ne jemljemo za samoumevne, vsak dan si izjemno prizadevamo, da bi dosegli svoj uspeh,” je komentiral Ernst Prost. “Naš cilj je jasen. Tudi v letu 2020 želimo biti izbrani za najboljšo znamko motornih olj, ki bi nam desetič zapored prinesla takšno priznanje. ”

LIQUI MOLY je dosegel velik uspeh izven svoje osnovne dejavnosti. Blagovna znamka je v kategoriji izdelkov za vzdrževanje avtomobilov zasedla drugo mesto v revijah “Auto Zeitung” in “Auto Motor und Sport”. Letos je LIQUI MOLY prvič prejel nagrado bralcev leta v reviji ‘Motorrad’, najbolj priljubljeni reviji za motoriste v Evropi.